Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la nova línia de bus directa a Sabadell

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 10 de desembre, ha entrat en funcionament la nova línia directa B5 Ripollet-Sabadell, amb vuit expedicions d'anada i 8 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte l'agost. El primer autobús surt a les 6.40 h de Ripollet i el darrer ho fa a les 21.40 h de Sabadell. Aquesta nova línia, amb un pressupost de 170.000 euros, connecta Ripollet amb els principals punts d'interès de Sabadell com ara l'estació d'autobusos, l'Hospital Taulí i l'Eix comercial de la ciutat.
L'habilitació d'aquest servei permet una comunicació més ràpida, per autopista i amb un nombre menor de parades, oferint un millor accés a l'Hospital de referència per a molts dels ciutadans de Ripollet.

La línia B5 va ser presentada en roda de premsa el dia anterior a la seva posada en marxa pel director general de Transport i Mobilitat, Pere Padrosa, acompanyat pel regidor de Transport Públic i Mobilitat de Ripollet, Fran Sánchez, el regidor d'Espai Públic de Sabadell, Xavier Guerrero i el conseller delegat de moventis sarbus, Josep Maria Martí. Tots van expressar la seva satisfacció per la posada en marxa d'aquesta línia, assegurant que es tracta d'un servei molt esperat especialment per als veïns de Ripollet. El regidor Fran Sánchez, va agrair a la Generalitat la celeritat en els tràmits per posar-la en marxa i va assegurar que hi ha veïns que ja els han expressat la seva satisfacció pel nou servei, que no suposarà la modificació de l'actual línia B2, Ripollet-Cerdanyola-Sabadell.

Pere Padrosa, per la seva part, va apuntar l'aposta de la Generalitat pel foment de l'ús del transport públic, en detriment del vehicle privat i va explicar, quant a la línia B5, que s'han fixat un termini de 6 mesos per a fer qualsevol modificació, en funció de les necessitats que hi hagi.

Per últim, Xavier Guerrero, va explicar que aquesta línia és una aposta per a les persones, que millorarà el transport per aquells veïns que necessitin traslladar-se per qüestions de feina, estudis o salut. Guerrero, a més, va fer a la Generalitat una petició de millora del transport públic entre els dos vallesos.

R.H.