Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per al Concurs de Pessebres de l'Agrupació Pessebristes de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
L'Agrupació Pessebristes de Ripollet ha convocat la 31a edició del seu tradicional Concurs de Pessebres. Els interessats es poden inscriure a la seu de l'entitat, al número 14 del carrer dels Afores; al Centre Cultural o al Mercat Municipal fins el 26 de desembre. El lliurament de premis tindrà lloc el 16 de gener, al Centre Parroquial, a les 12.30 hores.

36a exposició de pessebres
D'altra banda, a partir del 14 de desembre es podrà visitar la 36a edició de l'Exposició de pessebres. La inauguració de la mostra tindrà lloc el dia anterior, 13 de desembre, a les sis de la tarda i comptarà amb cantada de nadales a càrrec de la Societat Coral El Vallès i amb la benedicció dels pessebres. L'exposició es podrà visitar fins al 17 de gener, els festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 hores. Els feiners, restarà oberta de 18 a 20 h. Després de Reis, només es podrà visitar els caps de setmana.

Per últim, durant les festes de Nadal es podran veure els pessebres realitzats per l'Agrupació a diversos indrets de Ripollet, com ara la Biblioteca, el Mercat Municipal o la Parròquia de Sant Esteve, així com al Casino de Caldes de Montbui.

E.P.