Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebrat el segon curs de lideratge femení del Patronat Municipal d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
El 23 de novembre es va dur a terme el taller 'Liderar en femení', en el qual es van treballar les competències necessàries per afavorir el lideratge laboral entre les dones. L'activitat, en la qual van participar una dotzena de dones, era la segona de les accions formatives plantejades aquest any sobre igualtat de gènere en el món laboral. L'acció va estar organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) i la Regidoria de Polítiques de Gènere i Feminismes de l'Ajuntament de Ripollet.

El primer taller es va celebrar el 26 d'octubre amb el títol 'Organització i gestió del temps: conciliació de la vida personal i de la laboral'. L'objectiu de l'activitat era el de sensibilitzar i donar a conèixer les mesures i serveis que afavoreixen la conciliació de la vida laboral amb la personal. Hi van participar nou persones.

Aquestes accions formatives estan organitzades per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local dins el Pla de Polítiques de Dones del Vallès Occidental. La finalitat d'aquest Pla és potenciar accions integradores en relació a diferents àmbits que incideixen sobre la realitat laboral de les dones i desenvolupar estratègies que les situïn en millors condicions vers el mercat de treball.

E.P.