Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, al Comitè Executiu de l'Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà

Imatge 1.
Imatge 1
El regidor de Transport i Mobilitat, Fran Sánchez, serà el representant de Ripollet en el Comitè Executiu de l'Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). El Comitè el formen una quinzena de municipis. L'entitat va celebrar el 25 de novembre una assemblea on es va renovar el Comitè i la seva presidència.

Amb la inclusió de Ripollet al Comitè, amb veu i vot, el municipi participarà en la defensa del finançament estable per als seus transports urbans, podrà dotar-se de més i millors infraestructures de transport públic, i obtindrà ajut, formació, informació i coordinació de la resta d'associats per tal que el transport públic i la mobilitat sostenible guanyin protagonisme i prestigi social.

L'AMTU realitza altres activitats, com la gestió de la targeta T12 i dels ajuts per al transport públic urbà de les entitats adherides, a més de realitzar activitats per la promoció del transport urbà i la mobilitat sostenible, o organitzar cada any la Jornada Catalana de la Mobilitat.

E.P.