Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de suport al portaveu de la PAH Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Dimecres, 2 de desembre, el portaveu i activista de la PAH José Villacañas, haurà de comparèixer a un judici oral a Sabadell, com a imputat per usurpació per haver donat suport a l'Obra social de la PAH. Villacañas va ser identificat per la policia al gener de 2003 durant un acte d'ocupació d'uns habitatges que va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones de diferents PAHs i la presència de mitjans de comunicació. Segons l'organització, Villacañas no va ocupar cap habitatge i l'únic que va fer va ser voler "donar tranquil·litat a tot el barri" i explicar que no era un acte violent.
José, que porta quatre anys defensant els drets dels ciutadans en matèria d'habitatge, s'enfronta a una pena de cinc mesos de multa amb una quota de 12 euros diaris, amb la responsabilitat d'un dia de privació de llibertat per cada quatre quotes no satisfetes.

Davant aquesta situació la PAH està portant a terme, especialment a les xarxes socials, la campanya de suport #JoseAbsolucion. També ha fet una convocatòria ciutadana per tal d'acompanyar-lo el proper dimecres a les 11 als Jutjats de Sabadell (Avinguda Francesc Macià, 34-36, Torre 1 Eix Macià).

R.H.