Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 27 de novembre del 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat parlant dels acords del ple de novembre, celebrat dijous, 26 de novembre, a l'Ajuntament.

Tot seguit hem conversat amb Javi Melenchón, portaveu dels pares i mares que aquests darrers dies s'han movilitat per tal d'evitar la construcció d'una benzinera al costat de l'escola El Martinet.

També hem parlat amb Daniel Reguero, responsable del Banc dels Aliments que està portant a terme el gran recapte dels aliments arreu de Catalunya el 27 i 28 de novembre.

Hem conegut una mica més com podem aplicar el Feng Shui aquestes festes nadalenques que ja tenim a sobre i ho hem fet de la mà de la Montse Barquero, assessora professional de feng Shui.

I hem acabat parlant amb Marcos Gayán, president del Centro Aragonés, que aquest cap de setmana celebra el seu 19è aniversari.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Javi Melenchón, de la plataforma contra la benzinera al Martinet; Daniel Reguero, responsable del Banc dels Aliments de Ripollet; Marcos Gayán, president del Centro Aragonés, i José María Mur, nou secretari de l'entitat.