Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova impulsar una taula de diàleg entre els ajuntament de l'àrea d'influència del Taulí

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet va celebrar dijous, 26 de novembre, la sessió ordinària del Ple de novembre. Una sessió amb sis punts a l'ordre del dia que va començar amb un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de París. També es va ratificar la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz, com a representant municipal al Consell de Participació del centre Aspasur.

A la sessió es van aprovar les cinc mocions presentades. Una de Ciutadans sobre la neteja del llit del Ripoll que va comptar amb el suport de tots els grups i l'abstenció del PP, i una altra del PSC de suport al programa Garantia +55 que també va comptar amb l'abstenció del PP i el suport de la resta de grups.

El PSC en va presentar una altra en defensa de la rebaixa de l'IVA cultural en la què es van abstenir el PP i Ciutadans, però va comptar amb el suport de la resta de partits. La quarta moció, presentada conjuntament per Decidim, PSC, Esquerra, Ciutadans i CiU per crear una taula de diàleg dels ajuntaments de l'àrea sanitària d'influència del Parc Taulí, va ser aprovada per unanimitat, així com la presentada per Decidim moció contra la violència masclista.

E.P.