Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Podem Ripollet se suma a la lluita contra la violència masclista

Imatge 1.
Imatge 1
L'agrupació Podem Ripollet va sumar-se dimecres a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista. Membres de l'organització política van instal·lar davant del Casal de Joves un estand informatiu, on es repartia el manifest de Podem Ripollet contra la violència exercida contra les dones.
Segons l'agrupació local, "no hi ha canvi social que no comenci per nosaltres mateixos i per entendre que la violència contra les dones és conseqüència d'un sistema social que porta inscrit en el seu ADN el masclisme". Podem assegura que "Catalunya necessita un Pla de Prevenció a escala nacional que reconegui la urgència d'establir pràctiques de desconstrucció del paradigma patriarcal".

A més, es convidava a tothom qui s'acostava a escriure unes línies en un full de paper. Aquests fulls després es penjaven entre les columnes situades davant del Centre Cultural. En els fulls es podien llegir paraules de suport, reflexions, experiències, i un llarg etcètera de paraules sinceres i emotives.

J.S.