Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida a formar un llaç vermell humà amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida

Imatge 1.
Imatge 1
Les regidories de Salut Pública, Joventut i Polítiques LGTBI fan una crida a participar en la creació d'un llaç vermell humà amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. L'acte tindrà lloc aquest 30 de novembre a partir de dos quarts de dotze del matí, davant l'Ajuntament de Ripollet.
Programa de l'acte
Començarà amb una recepció, que comptarà amb la presència de Joaquim Roqueta, president de Gais Positius, que farà lectura del manifest junt amb l'alcalde i la també la presència dels regidors de Salut, Joventut i Politiques LGTBI. A continuació es farà el llaç. Els assistents hauran de portar una samarreta o jersei de color vermell, fer una foto del llaç i compartir-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #LlaçosperlaSida per fer-ne difusió abans, durant i després de l'1 de desembre, Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

Per altra banda, el dimarts dia 1, de 17 h a 20 h i el dimecres 2, de 10 h a 13 h , davant del Casal de joves, es posarà un estand amb material preventiu, facilitat per Gais Positius i tot tipus d'informació sobre VIH-SIDA.

Des de l'Ajuntament de Ripollet vol així ajudar a la millora de la prevenció, visualitzar i difondre el treball que realitzen les associacions i entitats que treballen a l'àmbit de la Sida, promoure un missatge en comú sobre la garantía del dret a la salut i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH.

L'activitat ha estat engegada des del Comitè 1 de Desembre-Plataforma Unitària d'ONG-SIDA de Catalunya i vol comptar amb la col·laboració de la ciutadania, entitats i administracions de tota Catalunya.

E.P.