Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plataforma d'AMPA demana a les famílies que es mobilitzin per reclamar el 4t institut

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 8 de novembre, la Plataforma d'AMPA de Ripollet va celebrar una jornada reivindicativa per reclamar la construcció d'un quart institut públic a la població. L'acte va comptar amb una gran participació de famílies del poble, que van poder gaudir d'un espai de jocs en família i un esmorzar popular.
Especialment els més petits van participar a les activitats 'Construïm somnis', on els nens van escenificar la construcció del nou institut amb capses de cartró, i 'estenem el crit', on es van personalitzar pancartes reivindicant un nou centre de secundària. La Plataforma, que va vendre un centenar de pancartes, ha demanat que aquestes es pengin a finestres i balcons arreu del poble.

Eduquem o aborreguem
Cap a les 12, la sala d'actes del Centre Cultural es va quedar petita per tal de veure els dos vídeos reivindicatius, sota el títol Eduquem o aborreguem, que la plataforma ha preparat per tal de demostrar la necessitat del 4t institut, així com per reclamar la seva construcció i la mobilització dels ciutadans. La jornada es va tancar amb l'actuació de la jove compositora Ona Osuna.
R.H.