Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 6 de novembre del 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem parlat del Survival Zombie, un esdeveniment que ha aixecat molta espectació i que tindrà lloc el proper dissabte, 14 de novembre, a Ripollet. Hi hem parlat amb M. Elena García, directora de l'esdeveniment.
També hem conversat amb Judit Rodríguez, treballadora social de l'Ajuntament de Ripollet, que dimecres va formar part del dispositiu d'emergència per atendre els familiars de les persones grans que van morir ofegades a Agramunt.

Tamara Navarro, tècnica del Departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, ha visitat els nostres estudis per parlar-nos de les properes xerrades dins el cicle Més Salut, destinades a gent gran, sobre medicaments i el control de la tensió.

Diumenge Ripollet farà una crida per reclamar la construcció del quart institut públic a la població i ho farà en el marc d'una jornada d'activitats on es presentarà un vídeo reivindicatiu. Ens ha donat més detalls Inma Anegas, membre de la plataforma d'AMPAs de Ripollet.

I hem acabat parlant de música, circ i teatre, amb els propers espectacles que l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell té programats al Teatre Auditori. Hem parlat amb Joan Ramon Gordo, el seu president.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Tamara Navarro, tècnica del Departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, i Judith Rodríguez, treballadora social.