Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En venda les entrades per al 4t Certamen de Monòlegs Apadir

Imatge 1.
Imatge 1
Dijous, 12 de novembre, és l'últim dia per adquirir anticipadament les entrades per al 4t Certamen de Monòlegs que organitzarà l'entitat Apadir. El preu de l'entrada és de 8 euros i es poden comprar al Centre Cultural. La 4a edició del Certamen de Monòlegs tindrà lloc diumenge 15 de novembre, a partir de les 18 hores, al Teatre Auditori del Mercat Vell. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l'espectacle a la taquilla del Teatre Auditori.
L'acte, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i de Ripollet Ràdio, està organitzat per Apadir, l'associació de persones discapacitades físiques, psíquiques i sensorials de Ripollet. La cita estarà presentada per David Sas.

En aquesta ocasió hi actuaran els monologuistes Àngel Miralles, Toni Cruz, Víctor Parrado, Gabby, Jordi Carné, Toni García, Víctor Pulido, Vanesita la del Tigre, Alberto De Momento, Miguel Ángel Marín, Operario del Humor, Alberto Castro i Edu Mutante, qui ja va actuar durant la lectura del pregó de la darrera Festa Major. Durant l'acte també hi haurà actuacions del Gimnàs Duo Fitness.

E.P./J.S.