Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'espera que uns 2.000 participants intentin sobreviure a la Survival Zombie

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim dissabte, 14 de novembre, els carrers de Ripollet s'ompliran de milers de zombis que deambularan durant tota la nit a la recerca de víctimes a les quals infestar. Es tracta de la real game Vodafone Yu Survival Zombie, que celebra la seva 37a edició i és la segona vegada que es fa a Catalunya.
L'Ajuntament de Ripollet ha organitzat aquest esdeveniment que combina diversió i terror durant vuit hores seguides, mitjançant un joc d'acció real, com si fos una pel·lícula de zombis. Tot comença amb una escena inicial i una primera prova, que començarà a les 23 h i acabarà a les 7 del matí, amb un final sorprenent. Tots els participants hauran d'identificar-se amb un mocador que facilitarà l'organització (verd per als supervivents, vermell per als zombis, grog per a l'organització i blau per a la premsa i els treballadors municipals).

La Regidoria de Joventut ha apuntat que es vol aconseguir "un esdeveniment participatiu que doni protagonisme als joves del municipi", oferint una nova forma d'oci, tot i que poden participar persones de totes les edats, i que a més serà positiu per a l'activitat econòmica. S'espera que hi participin entre 2.000 i 2.500 persones. Durant la presentació de l'esdeveniment, el passat 4 de novembre, el regidor de Joventut, Oriol Mor, va remarcar que "ningú ha de tenir por i no és un dia per tancar-se a casa, sinó per gaudir". L'acte de presentació també va comptar amb la regidora de Comerç, Pilar Castillejo, la directora de l'esdeveniment, Ma Elena García i representants de la UBR, l'Associació de Venedors del Mercat Municipal i el Mercat Municipal.

Les entrades es poden comprar als comerços locals fins al dia 13 i a . També es podran adquirir al punt de control de l'organització el mateix dia de l'activitat, tot i que el preu serà més alt. Recordem que els participants també poden escollir l'opció de fer-ho com a zombis, caracteritzats des de casa (11 euros) o a càrrec de l'organització (22 euros). Un equip de 15 maquilladors especialitzats en FX participarà a la Survival per si aquells participants que siguin infestats volen continuar el joc com a morts vivents. També poden ser vacunats i tornar a jugar. Ripollet, com la resta de poblacions on s'ha fet el joc, tindrà el seu guió personalitzat, amb diversos personatges i una trama concrets.

El comerç i l'hostaleria locals se sumen a l'esdeveniment
La tarda nit de la Survival Zombie es podrà gaudir d'altres activitats amb temàtica zombi. D'una banda, els comerços de la UBR han organitzat el R.I.PoStock, una fira de comerç i serveis que comptarà amb una variada oferta. També hi haurà llits elàstics, ambientació musical i un divertit photocall, on els visitants podran fer-se les fotos més terrorífiques. Serà a partir de les 17 h a la rambla de Sant Esteve.

D'altra banda, de 20 a 0 h, a l'interior del Mercat Municipal, els paradistes oferiran el R.I.P.oTapes, on es podran degustar tapes i begudes "de mort" a preus econòmics.

Per últim, els hostalers locals també se sumen a la iniciativa, de manera que diversos locals oferiran menús i ambientació centrada en la pel·lícula 'Viernes 13' i els zombis durant tot el cap de setmana.

R.H.