Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 30 d'octubre del 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant amb l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, sobre les assemblees ciutadanes que l'Ajuntament està portant a terme aquesta setmana. Els primers temes escollits han estat l'Ecoparc-2 i el parc de Rizal.
També ens han acompanyat Jordi Huarte i Óscar Ortego, dos mestres de l'escola Anselm Clavé i quatre dels alumnes que sisè que van treballar al projecte guanyador de la setena edició del Premi Impuls a la innovació educativa.

I hem acabat parlant de les activitats que diverses entitats han organitzat per celebrar aquest cap de setmana la Castanyada i la nit de Halloween, entre elles els túnels del terror de La Careta Teatre. Ens ho ha explicat l'actriu Vanessa García, membre de l'entitat.

Hem tancat el repàs de l'actualitat de la setmana després de la previsió del temps i la crònica esportiva del Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Jordi Huarte i Óscar Ortego, professors de l'escola Anselm Clavé, i els alumnes Diego Aguilar, Patricia Salcianu, Pol Soberà i Laia Garcia; i Vanessa García, de La Careta Teatre.