Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous cursos i serveis per als emprenedors del Patronat Municipal d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
Des d'aquest octubre, es pot trobar al catàleg de serveis del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE), un espai que facilita la realització dels tràmits administratius de constitució de l'empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE). Aquest document substitueix tots els altres oficials necessaris per a l'alta de l'empresa com a autònom o com a Societat Limitada (SL).
El PAE facilita la possibilitat de constituir una societat mercantil o donar-se d'alta d'autònom en el mateix PMO, de manera àgil i eficient. Es poden fer totes les gestions de forma telemàtica de manera immediata si es tracta d'un empresari individual (treballadors autònoms) o per a constituir l'empresa en un termini de 4 a 10 dies per a les SL.

Les persones interessades també poden rebre assessorament en la realització del Pla d'Empresa, una eina que ajuda a valorar la viabilitat del negoci i que es demana des de l'Oficina de Treball de la Generalitat per sol·licitar la capitalització de l'atur. En el que portem d'any, 35 persones han passat pel servei; 6 d'elles han iniciat el treball del Pla d'Empresa, i s'han constituït 7 empreses.

Aquest servei s'ofereix gràcies a un conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, entitat que forma part de la Xarxa de punts PAE i de la Xarxa Catalunya Emprèn, i que desenvolupa el programa de Foment de l'Emprenedoria amb el cofinançament del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat i del Fons Social Europeu.

Per al darrer trimestre de l'any, s'han previst les següents accions de formació gratuïtes destinades a emprenedors i empreses:

2 de novembre, de nou del matí a una de la tarda:
Economia social i sostenible. Oportunitats per a nous projectes.

4 de novembre, de nou del matí a una de la tarda:
Alternatives per emprendre. El treball autònom i les franquícies.

6 de novembre, de nou del matí a una de la tarda:
De la idea a la posada en marxa del projecte. Elaborar un model de negoci.

10 de novembre, de tres a set de la tarda:
Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços.

17 i 18 de novembre, de tres a set de la tarda.
Pautes per començar en el món de l'e-commerce.

Les persones interessades en rebre aquest servei o en participar en aquestes accions, ho poden sol·licitar al PMO, a través del telèfon 935 807 642 o del correu cguirado@ripolletocupacio.cat

E.P.