Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Castanyada ecològica és la protagonista de l'activitat de la Jugatecambiental de l'1 de novembre

Imatge 1.
Imatge 1
La programació d'activitats de la Jugatecambiental d'aquest novembre comença diumenge, 1 de novembre, amb un acte dedicat a la Castanyada. Els assistents podran participar en un joc ben divertit: 'Troba la castanya al parc dels Pinetons'. Sota el títol de 'La Castanyada ecològica', la Jugatecambiental convidarà els assistents a gaudir dels fruits de la tardor, amb una degustació de productes ecològics de castanyada. L'activitat estarà guiada per l'Associació El Rebost del Pont Vell, un grup de consum ecològic que explicarà als assistents els beneficis i avantatges del consum ecològic i de proximitat.
Com en les anteriors ocasions, la Jugatecambiental es durà a terme al brollador del parc dels Pinetons, a partir de les 11 del matí. L'activitat tindrà lloc fins a les 13.30 hores. És gratuïta, adreçada a tota la família i no requereix inscripció prèvia. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se al facebook de la Casa Natura, al web www.amb.cat/agenda o bé sol·licitar al mail de la Casa Natura (casadenatura@gmail.com) que se'ls enviï la programació de la Jugatecambiental.

Aquesta nova edició de tardor de la Jugatecambiental va començar el passat 20 de setembre. Des d'aquesta data, han estat ja més de 250 persones les que han participat en el parc dels Pinetons de les activitats que s'hi han realitzat. Les activitats de la Jugatecambiental estan organitzades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la participació de l'Ajuntament de Ripollet, i la col·laboració de la Casa Natura i l'Associació Ripollet Natura.

J.S.