Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIP Molí d'en Rata ja té a punt els tallers del programa Juga amb la Història

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata ja té a punt els tallers d'aquest nou curs del programa Juga amb la Història. Els zombis van ser els protagonistes del primer taller, que va tenir lloc el 25 d'octubre, i el proper tindrà lloc el 29 de novembre amb les pintures rupestres com les protagonistes.
El 31 de gener es realitzarà un taller de papiroflèxia, mentre que el 28 de febrer s'elaboraran pans amb forma humana. La gastronomia serà també el tema del taller del 13 de març, més concretament, la xocolata. El 24 d'abril es tractarà la llegenda de Sant Jordi, i el 22 de maig, es farà un taller de màscares gregues amb el qual es posarà el punt final al curs.

Els tallers, que començaran a les dotze del migdia, van adreçats a infants de primària i a les seves famílies. Les inscripcions s'han de formalitzar durant la setmana prèvia o el mateix dia del taller al Molí d'en Rata. Les preinscripcions, però, es realitzaran a partir del dilluns de la setmana de cada taller. El nombre màxim de participants serà de 25, tenint prioritat els preinscrits.

E.P.