Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Polítiques LGBTI de Ripollet, exemple en un debat al Parlament europeu

Imatge 1.
Imatge 1
El regidor de Polítiques LGBTI, Fran Sánchez, va ser el 20 d'octubre a Brussel·les per participar en una jornada de debat al Parlament europeu organitzada amb motiu del primer aniversari de la Llei contra la lgtbifòbia aprovada pel Parlament de Catalunya. Sánchez hi va anar convidat pels europarlamentaris Ernest Urtasun i Marina Albiol, organitzadors de la jornada, i en la qual també van prendre part l'Intergrup LGTBI, i Eugeni Rodríguez, de l'Observatori contra l'Homofòbia, entre altres dirigents europeus.
L'objectiu de la jornada era debatre el desplegament i l'aplicació de la Llei catalana i es va posar sobre la taula el nom de Ripollet com a pioner en tenir una Regidoria de Polítiques LGTBI. El mateix dia, a la tarda, Sánchez va mantenir una trobada amb l'Associació Internacional de Lesbianes, Gais, Bissexuals, Transsexuals i Intersexuals per explicar les principals actuacions de la Regidoria de Polítiques LGTBI de Ripollet, i per poder establir vincles de futures col·laboracions.

Per altra banda, Sánchez i la coordinadora municipal de Polítiques d'Igualtat, Merche Delgado, van participar en la recepció organitzada per l'Ajuntament de Barcelona al Front d'Alliberament Gai de Catalunya amb motiu del quarantè aniversari de l'entitat. Sánchez i Delgado van mantenir posteriorment una trobada amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la regidora de Cicles de Vida, Feminismes i Polítiques LGBTI de l'Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez. La trobada va servir per establir futures reunions i col·laboracions entre els dos consistoris.

E.P.