Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 60 persones es concentren a Ripollet contra les imputacions de Mas, Ortega i Rigau pel 9N

Imatge 1.
Imatge 1
Una seixantena de persones van participar en la concentració convocada ahir al vespre, 13 d'octubre, contra la imputació del president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, l'exconsellera Irene Rigau i l'exvicepresidenta Joana Ortega per la celebració del procés participatiu del 9N. L'acte estava organitzat per Ripollet per la Independència, agrupació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que la va organitzar a tot Catalunya conjuntament amb Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
Miquel Estapé, coordinador de Ripollet per la Independència, va llegir un manifest i va explicar que el 9N va ser un moviment popular en el qual van participar més de 6.000 ripolletencs. Estapé també va voler recordar que Artur Mas declararà davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el mateix dia (demà dijous, 15 d'octubre) que es compliran 75 anys de l'afusellament d'un altre president de la Generalitat, Lluís Companys.

A la concentració de Ripollet, que va finalitzar amb el cant de 'Els Segadors', va comptar amb la presència de l'alcalde, José María Osuna, i de diversos regidors, tant de l'equip de govern com de l'oposició, com Fran Sánchez (Decedim), David Fontanals (Decidim), Xavier Peñarando (CDC) o Lurdes Serra (ERC).

E.P.