Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia una nova campanya gratuïta de prevenció del glaucoma

Imatge 1.
Imatge 1
Amb l'arribada de la tardor es posa en marxa una nova edició del cicle 'Més Salut', que enguany inaugura la Campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular. Es tracta d'una activitat gratuïta, adreçada a persones majors de 40 anys i destinada a detectar aquestes dues importants alteracions oculars.
Les revisions les portarà a terme personal especialitzat de l'Institut Oftalmològic Tres Torres per mitjà d'una unitat mòbil equipada i que estarà ubicada a la plaça del Molí durant la setmana del 19 al 23 d'octubre, en horari de 10 a 14 h i de 15 a 18 hores. El dia 21 d'octubre, coincidint amb el mercat setmanal, la unitat mòbil es traslladarà a davant del Centre Cultural, a la rambla de Sant Jordi, 2-4.

Més de 400 visites en 4 anys
Aquesta campanya, de caràcter anual, es va iniciar l'any 2011 i des d'aleshores s'han realitzat 426 visites, de les quals un 10% presentaven la pressió intraocular alta (principal factor de risc del glaucoma), un 5,6% podien tenir degeneració macular i un 25,4% de les persones ateses presentaven cataracta o principi de cataracta.

R.H./J.S.