Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del curs d'imatge personal del Programa de Formació i Inserció

Imatge 1.
Imatge 1
A partir d'aquest mes d'octubre es tornarà a realitzar el curs del Programa de Formació i Inserció (PFI) de l'especialitat d'Auxiliar en imatge personal, centrat en la Perruqueria i l'Estètica. Es tracta d'un curs d'un total de 1.000 hores de classes teòriques i pràctiques, que inclou també 200 hores de pràctiques a Centres de Treball. El curs comença a mitjans d'octubre, i els interessats es poden inscriure fins a finals d'aquest mes. Per a més informació, cal adreçar-se al Patronat d'Ocupació (carrer de Sant Sebastià, 26) de 8 a 15 hores; o al Club de Feina, situat al parc dels Mestres.
El PFI està adreçat a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el títol d'ESO. L'objectiu és formar-los en una professió i obrir-los les portes del món laboral o que continuïn estudiant. L'anterior edició del curs va comptar amb un èxit de participació i resultats. Dels 18 alumnes matriculats, 13 el van finalitzar i 9 d'ells el van aprovar. Un dels alumnes va superar les proves d'accés a cicle mitjà, i 6 alumnes van trobar feina abans d'acabar el curs i just després de les pràctiques.

El PFI és fruit d'una col·laboració entre el Patronat Municipal d'Ocupació i el departament d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet, i enguany compta amb el suport i col·laboració de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

Foto: Imatge d'arxiu de l'anterior curs del PFI sobre imatge personal.

J.S.