Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'instal·laran dues Oficines Joves per atendre les necessitats dels joves de la comarca

Imatge 1.
Imatge 1
Els joves de la comarca del Vallès Occidental tindran en les setmanes vinents dos nous espais on adreçar-se per resoldre dubtes i rebre informació sobre un gran ventall de temes. Es tracta de les noves Oficines Joves, punts de referència coordinats pel Consell Comarcal centrats en l'atenció als joves. S'instal·laran dues Oficines Joves, situades a Sabadell i Terrassa respectivament, que donaran servei als 23 municipis de la comarca. Les noves Oficines Joves disposaran de servei d'informació juvenil, orientació i assessorament generalista; i també oferiran assessorament del servei de Garantia Juvenil i altres serveis d'emancipació. Els joves de Ripollet tindran com a Oficina Jove de referència la seu ubicada a Sabadell.
Núria Colomé, consellera delegada dels temes d'Educació, Joventut i Esports del Consell Comarcal, ha explicat respecte a les noves Oficines Joves que "es creen al territori amb la intenció de facilitar la comunicació amb els i les joves, oferint-los l'atenció integral necessària per al seu desenvolupament personal i social, i contribuir al seu procés d'emancipació".

Les noves Oficines Joves estan coordinades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Sabadell i Terrassa. El conveni entre les diferents administracions estableix les línies de col·laboració i cooperació per gestionar les oficines i, al seu torn, tirar endavant la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil.

Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental

J.S.