Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 2 d'octubre de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
A l'Info d'avui hem parlat dels resultats electorals del 27S, on Ciutadans va ser la força més votada a Ripollet. Ho hem comentat amb el portaveu de la formació local, Josep Gabarra.
També han visitat els nostres estudis alguns membres de Parados Unidos de Cerdanyola i Ripollet, la nova entitat d'aturats que a partir d'ara també organitzarà els encants setmanals dels aturats.

El cap de setmana està ple d'activtats culturals importants al nostre municipi. És per això que a l'Info n'hem parlat, entre d'altres, de la presentació de la nova temporada de l'Associació d'Espectadors, les Festes del Pilar a Ripollet o la 25ª trobada de gegants.

I hem acabat parlant de la 35a edició de les festes del Pont Vell, amb Gemma Rifé i Rubén Moino, membres de la Comissió organitzadora, que enguany s'ha renovat i ha aconseguir mantenir viva aquesta festa.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de ripolletradio.cat.

Fotos: Josep Gabarra, portaveu municipal de Ciutadans; Laura Roca, cap de colla dels Gegants Ripollet; Gemma Rifé i Rubén Mohino, de la Comissió Festes de la Tardor; i els membres de Parados Unidos José Castilla (president), Nicolás Cuevas (tresorer), Ascensión Sánchez (secretària), Xavier Martínez i Joaquín Cantero.