Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Castellón no tancarà però manté fer acomiadaments

Imatge 1.
Imatge 1
El grup Castellón es fa enrere en la seva decisió de tancar les dues plantes de CSA Windows Regulator i CSA Automotive. El tancament de les dues empreses havia de suposar l'acomiadament de 210 empleats. L'empresa i els dos comitès d'empresa es van reunir dijous, 1 d'octubre, amb la mediació d'Inspecció de Treball, i es va arribar a l'acord de mantenir la producció a totes dues firmes.
Això sí, l'acord preveu la reducció de la plantilla. Malgrat tot, tant la direcció com els representants dels treballadors han arribat al consens de buscar fórmules poc traumàtiques per aquesta reducció i oferint les millors condicions possibles als afectats. A partir d'ara, es negociarà aquest nou pla de viabilitat que hauria de mantenir el màxim de la plantilla actual.

Les dues empreses del grup Castellón estan aplicant des del 2012 diversos expedients de regulació temporal, arran d'un concurs de creditors que va assumir l'any 2009. Aquesta delicada situació havia provocat fa tan sols una setmana l'anunci del més que possible tancament de les dues plantes. Després d'una setmana de negociacions, ambdues parts han arribat a una solució que mantindria obertes aquestes dues empreses dedicades al sector de l'automòbil.

J.S.