Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida de les Festes del Pilar

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 26 de setembre, al vespre es va donar el tret de sortida de les Festes del Pilar, que organitza cada any el Centro Aragonés. El primer acte va ser, com no podia ser d'altra manera, el pregó de les festes, que va anar a càrrec del vicepresident de les Corts d'Aragó, Antonio Torres. Com cada any, la participació de socis i simpatitzants del Centro va ser molt alta.
Antonio Torres, pregoner de la festivitat, va comentar durant el seu parlament les seves dues passions, la música i la política. Torres és un dels fundadors del grup de jotes Aires Monegrinos, un conjunt que sempre ha estat molt relacionat amb les cases i centres aragonesos d'arreu. Per aquesta raó, Antonio Torres ha destacat la tasca que duu a terme el Centro Aragonés per transmetre la cultura d'Aragó a Ripollet.

Durant l'acte, també es va fer entrega de la distinció 'Soci de Mèrit', que va recaure en Engracia Villanueva i, a títol póstum, en José Luis Puértolas i en Antonio Martínez. En acabar l'acte, es va convidar als assistents al ja tradicional 'Malacatón con vino'.

Les Festes del Pilar continuaran els propers dies amb tot d'activitats, com ara la Nit Cultural d'aquest dissabte 3 d'octubre, o el Campionat de Guiñote de diumenge, dia 4.

Fotos: Centro Aragonés de Ripollet

J.S.