Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2a assemblea per col·laborar en l'arribada de refugiats

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 1 d'octubre, la Xarxa Municipal Acollidora de Ripollet organitza una segona assemblea oberta sobre l'arribada de refugiats a Ripollet. La cita tindrà lloc a partir de dos quarts de 8 al Centre Cultural. La reunió servirà per continuar parlat sobre maneres de col·laborar solidàriament en la crisi dels refugiats de les darreres setmanes.
La primera reunió es va produir el passat 15 de setembre i va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones. L'objectiu del consistori és crear un teixit associatiu entre veïns i Ajuntament per tal de consensuar el tipus d'ajuda, així com pressionar els governs catalans i espanyols perquè actuïn en aquest tema. El ple de setembre ja es va aprovar una moció en aquest sentit, que va comptar amb el recolzament Decidim, ERC, PSC i Ciutadans, mentre que CiU va presentar una pròpia alternativa i el PP s'hi va abstenir.

Les persones interessades a col·laborar amb els refugiats, poden deixar les seves dades a l'enllaç que trobaran a la web municipal.

R.H.