Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts pel Sí demana el vot a manca de 48 hores per als comicis del 27S

Imatge 1.
Imatge 1
La candidatura de Junts pel Sí a Ripollet ha fet una crida als veïns i les veïnes perquè el proper 27S es voti per la seva llista independentista. La coalició sobiranista ha enumerat en una carta oberta a la ciutadania diferents raons per demanar aquest vot. En primer lloc, apel·len al "caràcter plebiscitari que representen aquestes eleccions pel que fa al resultat i al mandat democràtic que s'obtingui diumenge". La candidatura considera que els comicis representen "el referèndum per decidir sobre el futur polític de Catalunya", el qual "ha estat negat taxativament des de les institucions de l'Estat espanyol".
En segon lloc, Junts pel Sí emfatitza que l'excepcionalitat del moment ha permès que "gent molt diversa en molts àmbits ens unim en una candidatura transversal i ciutadana per exercir allò que guanyi a les urnes: iniciar el procés d'independència i la creació de l'Estat català". La candidatura vol assentar "les bases de la futura República catalana que permetrà tenir tots els recursos, oportunitats i instruments per solucionar els problemes reals i actuals dels nostres ciutadans".

I finalment, Junts pel Sí apel·la a pensar "en el futur i en aquells que vindran, les següents generacions". La candidatura conclou que "l'Estat català és viable econòmicament i que, per exemple, les pensions estan garantides (i fins i tot, es podrien millorar)".

Foto: Festa del Sí celebrada dimarts passat.

J.S.