Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de suport a la CUP fa una crida a votar per la candidatura independentista

Imatge 1.
Imatge 1
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha fet una crida a tots els ripolletencs i ripolletenques, a través d'una nota de premsa, per demanar-los el seu vot. Segons la candidatura independentista, el seu suport suposarà "omplir totes les urnes de dignitat" i "en favor de la construcció d'una millor societat, al servei de les classes populars". En el seu escrit, la CUP explica que pretén engegar l'endemà mateix de les eleccions de diumenge 27, si els resultats els són favorables, un programa d'emergència social que prioritzarà la lluita contra la pobresa, l'aturada dels desnonaments, dels acomiadaments i de les retallades i la instauració de la Renda Garantida Ciutadana, entre d'altres mesures.
Per a la CUP, "ha de ser la força de la gent, de tot un poble en moviment i dels veïns i les veïnes, que, amb els seus vots, facin possible iniciar el procés d'independència de Catalunya". En la nota de premsa, la formació explica que el seu objectiu prioritari és "la justícia social i la llibertat, des de la plena sobirania social, democràtica i econòmica i al servei de les classes populars i els treballadors i les treballadores de Catalunya". En l'escrit, la CUP confirma que es mostra "partidària de la desobediència després del 27-S en aspectes com la Llei Wert, la Llei de Racionalitat dels Ajuntaments, la Llei Mordassa o la Llei de l'Avortament", per aquesta raó assenyala que "no facilitarà una falsa transició o un nou règim del 78, com tampoc votarà a favor de la investidura d'Artur Mas, màxim exponent de les pitjors retallades socials que ha patit el país en els darrers anys".

Cal recordar que la regidora ripolletenca Pilar Castillejo és la candidata número 10 de la llista de la CUP per a Barcelona.

J.S.