Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Cadis reivindica a Ripollet la "història comuna" de Catalunya i Andalusia

Imatge 1.
Imatge 1
L'alcalde de Cadis, José María González, Kichi, va ser el 18 de setembre a Ripollet, on va participar en un acte electoral de Podemos, on els assistents li van poder fer preguntes. Kichi va reivindicar l'origen de Podemos en el descontentament social i va apostar per la "repolitització de la societat" i es va mostrar convençut que "els llibres d'història parlaran de nosaltres com els que vam protagonitzar un moviment històric sense precedents".
Quant a les eleccions del 27 de setembre, Kichi va apuntar que "davant l'enfrontament que ens volen fer veure tant des de Barcelona com des de Madrid, jo estic convençut que Catalunya i Andalusia som pobles germans perquè compartim una història comuna, especialment perquè tenim molt vincles familiars i compartim també problemes comuns i ens hem d'enfrontar de les mateixes polítiques de retallades o els desnonaments".

Per la seva banda, el portaveu del cercle de Podemos a Ripollet, Julio Rúa, va manifestar que Kichi "és un alcalde del canvi i, per tant, porta l'ADN de Podemos, ho està implementant en la seva ciutat; és una persona estimada i valorem molt el suport que ens dóna aquí".

Catalunya Sí que es Pot, on està Podemos, tancarà campanya divendres llegint un manifest de les diferents formacions amb botifarrada popular amb música i ball. Serà a la plaça del Molí a partir de les vuit del vespre.

E.P.