Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 6a edició del Campionat Obert d'Escacs de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 20 de setembre, se celebrarà el 6è Campionat Obert d'Escacs Actius de Ripollet. La competició tindrà lloc el gimnàs de l'Institut Can Mas, entre les 9.30 i les 19.30 hores. El Campionat Obert d'Escacs està obert a tots els jugadors amb llicència federativa, amb un ELO català inferior a 2.300. En cas de no tenir ELO català, es faran servir les taules FIDE o FEDA, sumant-los 100 punts.
Les inscripcions es podran realitzar fins al dissabte, 19 de setembre, a les vuit del vespre. Estaran limitades a 150 places en total, per rigorós ordre d'inscripció. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic de l'entitat, escacsripollet@gmail.com.

Els preus d'inscripció són de 18 euros en categoria general. Els menors de 16 anys i els membres d'un mateix club amb un mínim de 5 inscripcions hauran d'abonar 15 euros. Per als socis del Club d'Escacs Ripollet és de 13 euros i per als socis del Club d'Escacs Ripollet menors de 16 anys és de 10 euros. La inscripció s'abonarà abans d'iniciar el torneig. Per a qualsevol consulta, es pot enviar un correu a escacsripollet@gmail.com.

M.M/J.S.