Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves actuacions especials de neteja als carrers de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Des d'aquesta setmana s'està reprenent la neteja específica d'alguns carrers del municipi amb actuacions conjuntes de neteja. Aquestes accions es realitzen els dilluns i els divendres, entre les 9.15 i 11.15 hores, aprofitant l'escombrada mixta (una escombradora amb el suport de dos peons), el servei de buidatge de papereres i la cuba de reg mixta (un conductor i un peó). Es va dur a terme el dia 14 de setembre, al carrer de Pau Casals, des de la rambla de Sant Andreu fins a la rambla de Sant Jordi. La propera actuació es realitzarà el dia 18, per finalitzar el carrer de Pau Casals, des de la rambla de Sant Jordi fins al carrer del Calvari.
Per altra banda, en algunes ocasions, es programen neteges coordinades entre l'empresa Urbaser i la cooperativa Jardinet, SCCL, per tal de fer una neteja més integral a zones d'alt nivell de brutícia. Aquestes neteges es fan de forma habitual els dimecres, de 8 a 10 hores. Urbaser aporta els mitjans que fa servir per al baldeig dels carrers (escombradora mixta, servei de buidatge de papereres i camió cuba mixta) i Jardinet aporta personal i eines específiques segons les necessitats i la tasca a realitzar.

La primera actuació coordinada d'aquest tipus es va fer a la rambla de les Vinyes, el dia 9 de setembre, i la segona el dia 16, al carrer de Sarrià de Ter. Les actuacions següents seran el 25 de setembre, al passatge de Sant Enric; el 30 de setembre, al parc del Primer de Maig i carrer de Tamarit, i el 7 d'octubre, al parc del Rizal.

J.S.