Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es mou pels refugiats

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural va acollir ahir, 15 de setembre, la primera xerrada informativa sobre la crisi humanitària dels refugiats que està vivint Europa. Al voltant d'una cinquantena persones van participar en un acte, organitzat per les regidories de Serveis Socials i de Solidaritat i Inclusió, que és previst que es vagi repetint al llarg dels pròxims mesos.
Els regidors David Fontanals i Fran Sánchez van explicar que aquestes xerrades pretenen establir "unes eines de col·laboració des de l'àmbit municipal, crear un teixit col·laboratiu entre els veïns i l'Ajuntament". Una col·laboració que es podria traduir en la donació de roba o aliments.

La intenció de l'equip de govern també és la de pressionar els governs catalans i espanyols perquè actuïn en aquest tema. En aquest sentit, Sánchez va apuntar que es presentarà una moció al proper Ple "consensuada per tots els grups polítics de Ripollet" i on "s'insta tant la Generalitat com Madrid a millorar les polítiques d'asil, a acollir refugiats i a tenir els serveis bàsics per acollir-los amb garanties sanitàries".

Com ajudar?
Es crea una bossa de persones interessades en ajudar als refugiats. Deixeu les vostres dades en aquest enllaç de la web municipal.

E.P.