Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal exigeix l'eliminació de les pudors de l'Ecoparc-2

Imatge 1.
Imatge 1
La setmana passada l'alcalde de Ripollet, Jose María Osuna, i la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, van convocar una reunió amb el gerent de l'Ecoparc-2, ubicat al terme municipal de Montcada, però amb una afectació directa sobre el benestar dels veïns i veïnes de Ripollet.
La reunió venia motivada pels constants episodis de males olors que, des de finals d'agost, pateix Ripollet. Així, l'objectiu de la reunió era depurar responsabilitats per aquests episodis i posar solucions duradores al problema. Fruit d'aquesta reunió es va poder constatar que defectes de construcció de la coberta d'una de les naus de l'Ecoparc-2 eren els responsables d'una part important de les males olors.

El govern municipal considera "molt greu que arrosseguem aquests defectes de construcció des de fa més de 10 anys i que els responsables de la gestió de l'Ecoparc-2 no hagin posat, fins al moment, solució a aquesta errada".

En aquests moments, la coberta defectuosa està sent substituïda per una de nova que corregeix els errors i fa de la nau un espai estanc que evitarà les emissions d'olors. Està previst que les obres de substitució de la coberta durin fins a finals de setembre.

Aquestes obres s'estan portant a terme tenint en compte les condicions ambientals i meteorològiques per tal de minimitzar els efectes que les obres puguin ocasionar sobre la població de Ripollet. A més, el gerent de l'Ecoparc-2 va garantir a l'equip de govern la reducció dràstica de les pudors una vegada es finalitzi l'actuació.

Tot i això, el govern de Ripollet és "molt sensible" a les molèsties que l'Ecoparc-2 provoca als ripolletencs. És per això que, amb aquesta reunió, ja s'ha iniciat una sèrie d'actuacions per controlar i exigir l'eliminació de pudors.

E.P.