Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 20 de setembre torna la Jugatecambiental al parc dels Pinetons

Imatge 1.
Imatge 1
El diumenge, 20 de setembre, tornen les activitats de l'espai de dinamització d'activitats d'educació per la sostenibilitat al parc dels Pinetons: la Jugatecambiental. Els projectes de Jugatecambiental tenen com a objectiu la promoció dels valors del parc i oferir, mentre es gaudeix d'aquest, un espai de joc i experimentació en família. Aquest projecte, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), és gestionat per educadors i educadores de l'Associació Ripollet Natura. La Jugatecambiental del parc dels Pinetons és una de les 20 que entren en funcionament arreu de la Xarxa de Parcs Metropolitans.
La Jugatecambiental funcionarà durant els mesos de tardor, i estarà adreçada a famílies amb nens i nenes de totes les edats. El calendari de les sessions anirà des del dia 20 de setembre al 29 de novembre, cada diumenge al matí d'11 a 13,30 h. S'ubicarà en una carpa a tocar de l'esplanada del Brollador, a l'avinguda del Mediterrani.

S'oferiran tres serveis:

1) Préstec de material de joc i punt d'informació del parc, de les activitats de promoció dels espais públics de l'AMB i l'Ajuntament, o d'altres propostes relacionades.

2) Espai de joc i experimentació: jocs dirigits, biblioteca, jocs sensorials i jocs de construcció o de taula entre d'altres.

3) Les activitats: cada diumenge tindrà lloc una proposta diferent relacionada amb el parc, el seu entorn o alguna temàtica relacionada amb el medi ambient, l'horari d'aquest serà de d'11,30 a 13h, i es podran fer itineraris temàtics, tallers de meteorologia, orientació, flora i fauna, gimcanes, jocs, etcètera.

Les activitats s'hauran de realitzar en família, són gratuïtes i, en general, no necessitaran inscripció prèvia, amb excepció d'algunes en les quals caldrà inscriure's a: jugatecambientalpinetons@gmail.com o al telèfon 670291277 de 10 a 13,30h, de dilluns a divendres.

Les places de les activitats seran limitades segons la disponibilitat de personal i recursos.

Per a més informació i consultar la programació us podeu adreçar al facebook de la Casa Natura de Ripollet, a <www.amb.cat/agenda> o bé podeu sol·licitar al mateix mail de la Casa Natura casadenatura@gmail.com que se us enviï la programació de la Jugatecambiental.

E.P.