Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova programació de Ripollet Ràdio per a la temporada 2015-2016

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet Ràdio estrenarà la programació de la temporada 2015-2016 el pròxim 14 de setembre. La nova graella dóna continuïtat a la majoria de programes, realitzats per una vuitantena de col·laboradors i una desena d'entitats. Com a novetat, s'engega l'emissió del nou espai 'APCAV Radiofaro', dirigit per José Luís Palma, amb la col·laboració de l'Associació de Pilots i Controladors Aeris Virtuals, que mensualment recrearà l'espai aeri, amb la participació de diferents aficionats a l'aviació i entrevistes del sector. També s'incorpora a la graella el podcast 'A les Portes de Troia', impulsat per un grup d'historiadors i periodistes amb l'objectiu de divulgar la història.
Per la seva part, un grup de joves tiraran endavant el nou programa d'humor 'Seguro que ya existe' i, finalment, tres melòmans i col·laboradors històrics de la ràdio faran mensualment 'Los Tres Tenores... dan la nota', amb una audició-tertúlia dels millors artistes i cançons.

Ripollet Ràdio emet una programació mixta, amb música i notícies locals al matí i un total de 40 programes especialitzats, de 17 a 23 hores, entre setmanals, quinzenals i mensuals. Es pot sintonitzar al 91.3 FM, a internet o bé descarregar el seu banc de més de 4.000 programes de la ràdio a la carta, que aquest 2015 ja porta més de 35.000 descàrregues.

T.M./J.S.