Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans demana la reobertura de l'aparcament soterrat del CAP II

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal de Ciutadans ha presentat una moció per al proper Ple per "reivindicar i demanar l'ajuda de l'Ajuntament a efectes d'instar a la Generalitat i, més concretament, a l'Institut Català de la Salut, la reobertura de l'aparcament soterrat del CAP II que compartim amb Cerdanyola", segons va explicar el portaveu de la formació, Josep Gabarra. Per a Gabarra, "és impensable que dues poblacions que sumen pràcticament 100.000 habitants, tingui en aquests moments 33 places d'aparcament (en el CAP II).
El portaveu de Ciutadans a Ripollet assegura que "no ens creiem l'excusa que temps enrere va justificar el seu tancament emparant-se en una possible aluminosi donat que, si l'edifici té aluminosi, també està en perill l'edifici on s'està atenent les persones. Hem constatat personalment l'edificabilitat que hi ha a sota, i la solidesa és important".

Gabarra creu que l'aparcament està tancat "per una manca de vigilància. La seva ubicació, d'esquena al riu, fa que als vespres no hi hagi pràcticament il·luminació i la vigilància per part de la Policia Local sigui escassa. Anys enrere es van produir molts furts i això va motivar el seu tancament emparant-se en uns informes que nosaltres no compartim".

E.P.