Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La candidatura de Junts pel Sí realitza un acte de precampanya a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
La rambla de Sant Jordi va acollir dissabte, 29 de juliol, un acte de precampanya de la candidatura unitària Junts pel Sí. L'esdeveniment va servir com a presentació de la llista unitària favorable a la independència de Catalunya a Ripollet, pocs dies abans de l'inici de la campanya electoral. En l'acte hi van participar Josep Rull, número 12 a la llista electoral de Barcelona, Eduardo Reyes, número 6, Antoni Comín, número 11, i Magda Casamitjana, número 28.
Josep Rull va insistir que les eleccions del dia 27 són "un referèndum, on decidir si volem un estat propi per servir millor a la gent d'aquest país". Rull va assenyalar que, a la candidatura de Junts pel Sí, "l'important no és l'origen de cadascun de nosaltres, que és molt diferent, sinó que plegats volem fer història i convèncer a la majoria de catalans que la independència és la millor eina per donar resposta a les necessitats de la ciutadania". Eduardo Reyes va indicar que la intenció de la llista unitària és "canviar les coses des de zero, pretenem millorar-ho tot".

Per la seva banda, Antoni Comín va admetre: "la gent que venim de la tradició catalanista o federalista hem arribat a la conclusió que només ens queda un camí, que és la independència". Per a Comín, aquesta candidatura unitària "és la prova de l'excepcionalitat del moment, ens estem jugant el futur, i en aquesta ocasió havíem de fer una cosa diferent, única". Per últim, Magda Casamitjana va voler matisar que la llista de Junts pel Sí no busca l'enfrontament. "Res en contra de ningú, sinó tot a favor de tothom, oberts a la Mediterrània, a Europa i també a Espanya, no contra els espanyols, però sí contra un Estat que ens oprimeix".

J.S.