Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les matriculacions a l'escola d'adults, a la de Música i als cursos de català

Imatge 1.
Imatge 1
Del 2 al 7 de setembre, els alumnes admesos al Centre de Formació de Persones Adultes Jaume Tuset hauran de formalitzar la matrícula, a excepció dels ensenyaments de formació instrumental (lectura i escriptura) i els de català i castellà. Aquests darrers hauran de presentar les sol·licituds del 2 al 7 de setembre. La matriculació es farà del 21 al 24 de setembre.
Per altra banda, el 3 de setembre comencen les inscripcions als cursos de català per a adults que imparteix l'Oficina de Català de Ripollet. Les inscripcions es faran de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i a partir del 17 de setembre també es faran inscripcions els dimarts i dijous a la tarda. S'oferiran tots els nivells (orals i escrits) i grups de conversa per millorar la parla. L'inici de curs serà el 30 de setembre. Més informació al Centre Cultural, al telèfon 93 586 45 73 o a ripollet@cpnl.cat.

Finalment, el 2 i 3 de setembre comença la matriculació de les places vacants de l'Escola de Música Societat Coral El Vallès, al segon pis del CIP Molí d'en Rata. Les matrícules es poden formalitzar de 10 a 12 h i de 19 a 21 hores. L'escola ofereix estimulació musical, sensibilització, formació musical bàsica, música a mida, una àmplia oferta d'instruments i conjunts.

E.P.