Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la preinscripció per als cursos i tallers del Centre Cultural i les entitats

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural ja té a punt els tallers que oferirà a partir del cinc d'octubre. Les preinscripcions es podran formalitzar entre el 7 i el 16 de setembre, mentre que les inscripcions tindran lloc del 21 al 25 de setembre. Com a novetat, aquest any es podrà trobar un d'scrapbooking, un altre de direcció de cinema i un tercer sobre transformació de mobles amb chalkpaint. A més, també s'amplien els tallers gastronòmics al sushi, a les hamburgueses creatives o als plats de temporada.
També cal destacar com a novetat un curs sobre decoració de Nadal, un altre sobre roba, seda pintada i customització, i uns altres relacionats amb la informàtica, com el de PhotoShop o el de xarxes socials i blogs. A banda de les novetats, aquesta temporada també es trobaran els tallers de sempre, com els d'art i pintura, plàstica, ioga, puntes de coixí, pastisseria creativa, guitarra i iniciació a la informàtica.

Els cursos de llarga durada tenen un preu mensual de 31,80 euros, mentre que el que duren entre un i tres mesos costen 35,40 euros al mes, igual que els monogràfics. Les masterclass, finalment, tenen un preu de 20 euros per hora.

Tallers de les entitats

Per altra banda, les diverses entitats de Ripollet també tenen preparades els seus propis tallers, amb una especial incidència en el ball. Així, hi haurà cursos de dansa moderna d'Epidemic, jazz, funky i contemporani d'SB Dance (que també n'organitza un altre de cant i instrumentació), breakdance d'Skamarlà, i de country de Line Dance Palau Ausit i de l'Associació Ripollet Country.

També hi haurà tallers de sevillanes i flamenc de l'Associació Ballet Carmela i de Dansa Jove Noelia España, de Ball de Gitanes de la colla local, i de sardanes de Ripollet Sardanista. Relacionats amb la música són els tallers de txi-kun i ball anímic de l'Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica i el de gralla de la CRAC.

També hi haurà tallers de teatre a càrrec de l'Associació Cultural Escola d'Adults Jaume Tuset, de Marley JJ Teatre i de La Careta Teatre. Acció Fotogràfica Ripollet i Afocer oferiran sengles cursos de fotografia digital, mentre que Cosir i Xerrar organitzarà un taller de punt, patchwork i ganxet.

E.P.