Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per a la novena Baixada de Carretons

Imatge 1.
Imatge 1
El parc de Norbert Fuster acull avui dissabte, 29 d'agost, la novena edició de la Baixada de Carretons. Les inscripcions continuen obertes fins al mateix dia de l'activitat. Aquestes es poden formalitzar a la web o al mateix parc Norbert Fuster entre les nou i les onze del matí. Com a novetat, els inscrits rebran gratuïtament el 'kit carretons', consistent en una samarreta, una bossa i un adhesiu commemoratius.
Una altra de les novetats d'enguany és que la Baixada es podrà seguir, a més del programa especial radiofònic, a través d'uns monitors de vídeo instal·lats al llarg del circuit, al costat dels altaveus. La intenció de la Comissió de la Baixada de Carretons, organitzadora de l'acte, és que el públic es reparteixi per tot el circuit i no s'aplegui en les principals corbes de la Baixada.

Els carretons participants podran realitzar dues baixades en un circuit que sortirà del parc de Norbert Fuster i passarà pels carrers de Cervantes, Fontanella, Nou, Doctor Bergós, Tamarit i Padró. Entremig de les dues sèries hi haurà una baixada de drift trikes, uns tricicles ideals per a fer derrapades. Durant les baixades hi haurà també la Trobada de Clàssics al mateix parc. Els vehicles s'exposaran a partir de dos quarts de dotze del migdia davant el Centre Cultural i fins a la plaça Font.

Hi haurà cinc premis per als diversos participants: per als carretons més ràpids i per als més originals de les categories sènior i júnior i per al millor carretó local. La Baixada de Carretons finalitzarà cap a la una de la tarda amb una batucada de Rhythm'n'Moyo que anirà des de la plaça de Norbert Fuster fins a la plaça de Pere Quart. En arribar, s'organitzarà un vermut musical amenitzat pel grup local Me & The Blue Band.

E.P.