Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa Rajapack s'instal·larà a Ripollet a mitjans d'octubre

Imatge 1.
Imatge 1
La firma francesa Rajapack, especialitzada en l'embalatge i material per envasar, traslladarà a mitjans d'octubre a Ripollet tota la seva infraestructura logística a Espanya. Les noves instal·lacions de l'empresa estaran emplaçades en una nau de 7.500 metres quadrats en el polígon industrial El Martinet. Rajapack abandonarà la seva actual ubicació a Santa Perpètua de Mogoda.

La decisió de Rajapack de traslladar la seva base logística a Ripollet és conseqüència del creixement sostingut en els últims anys del volum de vendes de la firma. L'empresa va tancar l'any passat amb una facturació de 10,5 milions d'euros, un 18% més respecte a l'any 2013. Per afrontar aquest creixement, Rajapack es trasllada a la nova nau de Ripollet, que amb 7.500 metres quadrats és el doble de gran que les antigues instal·lacions de Santa Perpètua. Rajapack ha invertit un milió d'euros en aquesta operació.

El nou emplaçament tindrà una capacitat per a 10.000 palets, un major espai per a la maniobra dels camions, a més de vuit molls de càrrega. Amb aquesta nova instal·lació, Rajapack es proposa l'objectiu d'arribar als 20 milions de facturació l'any 2020.

Foto: Rajapack

J.S.