Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 23 de juliol de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 23 de juliol, la sessió ordinària mensual del Ple, amb sis punts a l'ordre del dia. Després del despatx d'ofici, es portarà a aprovació de modificació de competències de les comissions informatives municipals i, posteriorment, el nomenament dels membres dels patronats municipals. El punt quatre serà la ratificació de l'acord per a la dissolució del Consorci de Comunicació Local.
Al Ple es discuritiran quatre mocions. La primera, presentada pel grup de CDC, demana l'adhesió del municipi a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Les altres tres són presentades per Decidim Ripollet, dues relacionades amb dos activistes socials, per demanar la llibertat d'Alfonso Fernández i l'indult per a Sergi Hernández i la darrera moció fa referència a un cas d'assetjament homòfob en un institut de Girona. La sessió finalitzrà amb el punt de precs i preguntes

El Ple començarà a dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.