Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Manich guanya el Certamen de Curtmetratges amb 'Mi primer beso'

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 18 de juliol, el pati del Casal de Joves va acollir al vespre la gran festa final del 17è Certamen de Curtmetratges de Ripollet. Pels volts de la mitjanit es va donar a conèixer el veredicte de la cita cinematogràfica, en la qual es van seleccionar 29 cintes d'un total de 133 curtmetratges inscrits. Els membres del jurat han decidit per unanimitat que el primer premi del Certamen sigui per a Albert Manich, amb el curt 'Mi primer beso'. Manich ha guanyat 600 euros.

El segon premi, dotat de 300 euros, ha estat per a David Cervera, amb 'Metros útiles'. La cinta 'Sinécdoque. Una historia de amour fou' de José Manuel Carrasco ha quedat en tercer lloc, amb una dotació de 150 euros, i el curtmetratge 'Mute de Job', de Joris & Mareike, ha quedat com a quart classificat.

A més, durant tot el dissabte es va dur a terme el 8è Certamen de Curts Express. S'hi van inscriure 10 concursants, i al vespre es van projectar al pati del Casal de Joves les 7 propostes presentades dins del termini que marquen les bases. El guanyador del Certamen de Curts Express ha estat Pablo Romero, amb 'Muerte del sábado noche', que s'ha endut 300 euros. Per altra banda, David Llorens ha estat premiat amb un accèssit, consistent en un trofeu, per la seva cinta 'Reaggezomb'. Tots els curts presentats es penjaran al canal de Youtube Joves Ripollet i es podran veure a les diferents xarxes socials de la Regidoria de Joventut.

J.S.