Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte es coneixerà el guanyador del Certamen de Curtmetratges de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El jurat del 17è Certamen de Curtmetratges d'enguany ja ha seleccionat les obres finalistes de la cita cinematogràfica. Els curts finalistes són 'Sinécdoque. Una historia de amour fou', de José Manuel Carrasco; 'Mi primer beso', d'Albert Manich; 'Mute', de Job, Joris i Marieke, i 'Metros útiles', de David Cervera. L'ordre final de les obres guanyadores es farà públic la mateixa nit de la final, aquest dissabte, 18 de juliol.
El lliurament de premis tindrà lloc al pati del Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, 6. El guanyador tindrà un premi de 600 euros. El segon premi serà de 300 euros, i el tercer, de 150 euros. Hi haurà un accèssit per al quart classificat. Tots ells tindran també un trofeu commemoratiu. Enguany s'hi han presentat 133 curtmetratges.

El veredicte es farà públic després de la projecció dels curts presentats al 8è Concurs de Curtmetratges Express, que també se celebra aquest dissabte, 18 de juliol. Els interessats a participar s'han de presentar al Centre Cultural a les 9.30 hores. Allà se'ls informarà de la temàtica, l'objecte i la frase que han d'aparèixer a la seva cinta. Des de les 9.30 hores fins a les set del vespre, els participants hauran de gravar els seus curts. A les 22 hores es projectaran les cintes presentades i s'escollirà el guanyador, que rebrà un premi de 300 euros.

J.S.