Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovada una nova edició del projecte TAP als instituts públics de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El curs vinent 2015-2016 hi haurà una nova edició del projecte Tallers d'Aprenentatge Professional (TAP), el qual es realitza en els tres instituts públics de Ripollet des del curs 2009-2010. El projecte és gestionat per la Regidoria d'Educació i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.
La Junta Govern Local va aprovar el 13 de juliol una addenda del conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Ripollet per dur a terme una nova edició del TAP, el qual s'adreça a alumnes des de tercer de l'ESO que tenen dificultats d'aprenentatge, risc d'absentisme acadèmic o problemes de conducta i que necessiten actuacions individualitzades i adaptacions curriculars per a la seva integració escolar, social i laboral.

En aquest projecte se'ls ofereixen un seguit d'activitats més pràctiques per tal de motivar-los, oferint-los la possibilitat de promocionar i acreditar l'ESO. Es fan tallers de jardineria, pintura i manteniment -segons l'organització del centre- amb monitors especialitzats. El tinent d'alcalde d'Educació, Oriol Mor, valora "molt positivament la continuïtat d'aquest projecte, ja que és molt beneficiós per totes les parts implicades, centres educatius i, sobretot, alumnat participant".

E.P.