Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les activitats de la Festa Major

Imatge 1.
Imatge 1
Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de la Festa Major de Ripollet, la qual se celebrarà el darrer cap de setmana d'agost. Així, al Centre Cultural es poden formalitzar les inscripcions per al Taller de Fotografia Infantil que organitzarà Afocer el dissabte 29 d'agost, i també per al Torneig de Bàsquet al Carrer 3x3 que tindrà lloc el mateix dia.
Al CIP Molí d'en Rata s'han de realitzar les inscripcions per a l'itinerari cultural sobre el desenvolupament urbà de Ripollet que se celebrarà dissabte, i per al Taller de Tast de Cava que tindrà lloc el diumenge 30 d'agost. Ambdues activitats tenen les places limitades.

A la web del PAME (<pame-ripollet.org>) es poden gestionar les inscripcions per a la Cursa BTT de dissabte, i per a la Cursa Popular de Festa Major de diumenge al matí.

Altres activitats amb inscripció prèvia són la Baixada de Carretons i el Torneig de Partides Ràpides d'Escacs. En el primer cas, les inscripcions es poden fer a través del web <baixadadecarretons.com> abans del dia 28, o el mateix dia al parc de Norbert Fuster de nou a onze del matí. En el cas dels escacs, els interessats s'hi poden apuntar al correu del Club d'Escacs Ripollet (escacsripollet@gmail.com) o el mateix dia a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

E.P.