Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell va celebrar el passat dijous, 9 de juliol, la tercera edició de la vetllada d'estiu, amb que es va tancar la 15ª temporada de les Nits de Música. El jardí romàntic de la Casa Padró, novament escenari de la vetllada, i el concert de piano de Joan Parellada van convertir l'acte en un gran èxit de públic.
Presentat una vegada més de Àngel Esteve i Rafael López, la vetllada també va comptar amb les explicacions per part de Pere Padró de la flora del jardí romàntic i de l'edifici, així com del piano del segle XIX amb que Parellada va tocar un parell de peces. La cloenda del concert, amb l'Imagine dels Beatles, va comptar amb l'actuació de les Veus del Vallès, de la Societat Coral El Vallès.

Amb aquest concert es va donar per tancada la 15a temporada de les Nits de Música, les quals han tractat diversos aspectes musicals, com els sons que es poden escoltar a ambdues bandes de la Mediterrània, la música sacra o les bandes sonores del cinema nord-americà de la dècada de 1940, a més de l'òpera o els Instants poètics per la Diada de Sant Jordi, entre altres.

R.H.