Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Bruixes surten un cop més al carrer la nit del 18 de juliol

Imatge 1.
Imatge 1
Dissabte, 18 de juliol, la vila s'omplirà d'esoterisme, màgia i misteri. Arriba una nova edició de la Nit de Bruixes, que tindrà lloc a la rambla de Sant Jordi, entre els carrers Padró i de la Lluna.
La vetllada començarà a les vuit del vespre, amb la instal·lació de paradetes esotèriques i artesanals en aquest tram de la rambla. Durant la nit també es podrà gaudir d'un bon tiberi a la Taverna de les Bruixes.

Enguany, la Nit de Bruixes comptarà amb un homenatge especial a totes aquelles dones que han fet possible que la societat canviï. Sota el títol 'Homenatge a les dones lliures que ens van precedir', es presentarà un estudi que ha realitzat l'associació Mai Més. En aquest treball, es repassa la trajectòria de dones com Frederica Montseny, ministra de Sanitat i Assistència Social durant la II República; Margarida Ustrell, educadora nascuda a Ripollet; Grup de Dones de Can Galobart, vinculades a la UGT, molt actives durant la Guerra Civil; i Sàmara Vicente, mestra catalanista, entre d'altres.

A la mitjanit, tindrà lloc un espectacle piromusical, que organitzen Les Bruixes de Ripollet. I a dos quarts d'una de la matinada començarà una festa musical, a càrrec d'un punxadiscos, que s'allargarà fins a la matinada.

J.S.