Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal media amb la PAH en un cas de dació en pagament

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 1 de juliol, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, va col·laborar amb membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca que assistien una família davant la direcció d'una agència del BBVA a Ripollet. L'Alcalde va estar acompanyat en aquesta intermediació pels tinents d'alcalde de Serveis Socials, Reyes Muñoz, i de Participació, David Fontanals.
Donada la complicació del cas, la Plataforma va demanar a l'alcalde la seva mediació en nom del govern municipal, qui va assegurar que "cal que els directius dels bancs canviïn el seu llenguatge que només entén de números per un llenguatge més sensible amb les necessitats de les persones".
El recolzament a les accions realitzades per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca és una de les línies que el govern municipal treballarà per garantir el dret a l'habitatge per als veïns i veïnes. A banda del suport a l'activitat de l'entitat, des del govern es duran a terme actuacions de pressió més directes que permetin l'alliberament d'habitatges buits actualment en propietat dels bancs per poder-los destinar a aquelles famílies que més ho necessitin.

R.H.