Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 3 de juliol de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info repassant les notícies més destacades de l'actualitat de la vila, sobretot els acords del Ple extraordinari que va tenir lloc ahir. El primer ple de la legislatura, en el qual es van debatre temes d'organització política.
També hem parlat amb Lucía Giménez de Rhythm'n'Moyo, entitat que demà celebra el seu 5è aniversari amb una jornada plena d'activitats al pati del Centre Cultural. Roser Pecanins, directora de la Biblioteca Municipal, ens ha comentat l'activitat Lectures que fan estiu i ens ha fet algunes recomanacions de llibres interessants per ficar aquestes vacances a la maleta. Finalment, Ángel Esteve ha visitat els nostres estudis per parlar-nos de la darrera activitat de Nits de música, que consistirà en la 3a vetllada d'estiu al jardí romàntic de la Casa Padró.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podran escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de ripolletradio.cat.

Foto: Ángel Esteve, un dels impulsors de Nits de Música, als estudis de Ripollet Ràdio.